Onderwerp: tylose en marsepein????
heb mijn pakje binnen van de webshop, kan lekker aan de slag.
Maar wil ook wat figuurtjes boetseren van marsepein, hoeveel tylose moet er dan in per gram????
Dank je wel vast....
Maar te lekker om te laten staan.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » tylose en marsepein????
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
heb mijn pakje binnen van de webshop, kan lekker aan de slag.
Maar wil ook wat figuurtjes boetseren van marsepein, hoeveel tylose moet er dan in per gram????
Dank je wel vast....
Dat meet je meestal niet zo.
Als je iets wilt boetseren zoals een beertje of zo heb je geen tylose nodig.
Met tylose smaakt het minder lekker, dus alleen gebruiken als je er vlinders, of lange dingen wilt maken.
Dan marsepein uitrollen, en poeder erop doen aan de bovenkant, dat het net goed bedekt is, oprollen en uitrollen, dan nog eens.
Zo doe ik het meestal.
Wel goed doorkneden, dan 2 uur laten liggen.
Als je het dan wilt gebruiken, voelt het hard aan.
Je kan het even in de magnetron doen, dan wordt het even weer lekker soepel.
Kan je dus makkelijker boetseren, en zo snel het koud is, is het weer harder.
oke dank je wel, dan komt het wel goed
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » tylose en marsepein????
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.