Onderwerp: Strik van marsepein?
Kun je een strik ook van marsepein maken of stort dan de hele boel in?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Strik van marsepein?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Kun je een strik ook van marsepein maken of stort dan de hele boel in?
Flink tylose erdoor en veel geduld, wel een paar dagen!
Drogen duurt met m'pein veeeel langer dan met fondant!
Kan anders een fondant strik op een marsepein taart? (Alles kan uiteraard, maar wordt het ook mooi, omdat ze een verschillende structuur hebben?) Enne, als je zo;n strik met fondant een paar dagen van te voren maakt, die kan dan niet meer gegeten worden gok ik zo?
Ik bekleed altijd met mrsepein, maar strikken maak ik alleen vanfondant. Gaat heel goed hoor. Ik zou het niet meer eten omdat er tylose door zit. Dat voelt heel raar in de mond, beetje glibberig.
Ik heb wel aker marsepein en fondant met elkaar gemixt in een puzzelplaatje. Gewoon omdat het kleuren scheelde (lui dus). Nooit commentaar gehad dat het niet lekker was. Vaak werd het wel verrassend gevonden.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Strik van marsepein?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.