1

Onderwerp: HELP "Wijnkist"-taart vraagje!

Hi!

Ik heb me gewaagd aan zo'n mooie wijnkist-taart.

Hij is voor zondag en ik heb 'm nu in de koelkast staan voorzien van marsepein"planken" aan de zijkanten. De bovenkant is dus nog botercreme.
De wijnfles-taart is al klaar, maar ik denk dat het beter is om die zondagochtend op (in :-)) de wijnkist-taart te plaatsen en dan te voorzien van witte chocoladevlokken (dat leuke zaagsel effect :-))?

Mijn vraag is dus: kan ik de taart (dus nog niet geheel bekleed) zo tot zondag in de koelkast bewaren of adviseren jullie mij om nu de wijnfles-taart er al op te plaatsen en de taart toch min of meer te bekleden met chocoladevlokken? Ik twijfel erorm! De taart moet natuurlijk nog lekker smaken zondag en de vlokken moeten ook nog lekker krokant zijn,...

Ik hoop dat jullie mijn vraag begrijpen en mij kunnen helpen!
REUZE BEDANKT ALVAST!!!

Lieve groetjes,
Astrid.

Groetjes, Astrid
Taart met STIP! - Omdat ik graag de stipjes op de 'i' zet! -

2

Re: HELP "Wijnkist"-taart vraagje!

Hoi Astrid, als je nu de vlokken er al op doet worden ze ook gewoon zacht vrees ik in de koelkast en in de botercr

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"

3

Re: HELP "Wijnkist"-taart vraagje!

Hi!!!!!!

Ik had 'm dus beter in z'n geheel kunnen bekleden met marsepein??? Misschien kan ik alsnog de botercreme bekleden met marsepein of gewoon huishoudfolie over het open stuk botercreme doen?

Liefs!

Groetjes, Astrid
Taart met STIP! - Omdat ik graag de stipjes op de 'i' zet! -