Onderwerp: Toefen op CCS
Ik zie vaak van die mooie toefen van (botercreme?) op cc's, frostings dus.
Heeft iemand dit ooit al eens met wat anders dan vette botercreme gemaakt?
Ik denk aan bijv. kwark of yoghurt? Tips, ideeeen?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Toefen op CCS
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik zie vaak van die mooie toefen van (botercreme?) op cc's, frostings dus.
Heeft iemand dit ooit al eens met wat anders dan vette botercreme gemaakt?
Ik denk aan bijv. kwark of yoghurt? Tips, ideeeen?
Botercreme is niet heel erg vet. Tenminste, het is wel vet natuurlijk, maar als je hem met de mix maakt van de webshop gaat er ook nog een hoop water bij en smaakt hij niet heel vet. het is niet het idee dat je hebt bij botercreme.
Met kwark en yoghurt kan je dat niet spuiten hoor, misschien met stijve slagroom wel.
En anders kan je eens proberen in plaats van 'gewone' botercreme iets van meringue botercreme te spuiten.
Oh ja, opgeklopte ganache kan wel, maar dat is ook vrij vet, wel errug lekker trouwens!
Maar ik zou eens de webshopmix proberen, die is echt heel lekker hoor? Of ken je hem al?
Ik ken het, maar ben zelf lactose intollerant, en vele hier thuis ook. Dus voor ons zelf is dat helaas geen optie om te gebruiken.
Vandaar dat ik dacht aan kwark, of yoghurt met bijv gelatine, ik kwam op google wel frosting yoghurt tegen. En vroeg me af of iemand ervaring er mee heeft. Want werd daar niet veel wijzer van dan dat ze yoghurt bij de botercreme ingooide.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Toefen op CCS
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.