Onderwerp: nieuwe bakster
Hallo allemaal,
Een tijd gelden had ik al een keer wat spullen van de site besteld en er een taart mee gemaakt maar nu zie ik bij iedereen zulke mooie taarten en dat wil ik graag ook leren. Ik zit met heel erg veel vragen en hoop hier op het forum antwoorden te kunnen vinden van ervaren baksters
1. Welke materialen heb je ECHT nodig ?
2. Werken jullie met fondant of marsepein en wat is het verschil en wat werkt het prettigste en makkelijkste etc etc ?
3. Werken jullie met vaste kleuren of maak je zelf kleuren met de kleurstof ?
4. Als de fondant wat hard en korrelig is hoe krijg je die weer goed of is het dan gewoon niet meer bruikbaar ?
5. Hoe maak je een mooie grote dunnen plak ? Met welke materialen enzo ?
6. Als je poedersuiker gebruikt om het vastplakken aan aanrecht te voorkomen gaat dit aan de fondant zitten hoe krijg ik dat er weer af ?
7. Hoe krijgen jullie die mooie afbeeldingen er op ?
8. Wat zit er in jullie mooie taart ? Maak je dat zelf ?
Heel erg veel vragen dat weet ik maar misschien kunnen jullie me opweg helpen opweg naar de taart van mijn zoontje die over 2 weken jarig is.
Dat moet oik wle snel weten welke materialen ik moet gaan bestellen
Bedankt alvast