1

Onderwerp: kersenvulling

hallo, ik heb vandaag mn biscuit gebakken, maar is beetje laag uitgevallen, te laag voor 3 lagen, dus nou is mn vraag: kan ik dan de 2 lagen vullen met botercreme, (heb namelijk die meringue bc met aarbeiensmaak gemaakt..en die is zooo lekker) met daarop een slagroomlaag met kersen erdoorheen? of wordt dat een zootje? Ik bedoel, kan dat op elkaar?
Is taartina hetzelfde als klopvast? Ik klop de slagroom stijf met sap van kersen erdoor en dan spatel ik de kersen erdoor, dat lijkt me ong. hetzelfde of zit ik er ver naast?
dankje voor het lezen
liesbeth

2

Re: kersenvulling

Alles kan. Maar of het een smeerboel wordt weet ik niet. Alles moet je zelf uitproberen, je komt er vanzelf wel achter of het een smeerboel is of niet
Groet

3

Re: kersenvulling

dat begrijp ik, ben alleen benieuwd of iemand er ervaring mee heeft.

4

Re: kersenvulling

Ik zou 1 laag botercreme doen en 1 laag slagroom kersen.

Taartina is niet hetzelfde als als klopvast, maar taartina maak je een geleilaagje bijv. op een vruchtentaart.

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"