1

Onderwerp: taartverhoudingen/temperatuur

Heb een vraagje, heb een heteluchtoven en bak de biscuitdeegtaarten 35 min. maar is dan nog niet gaar. Als ik 'm er langer in laat staan wordt hij zo droog.

Weten jullie de verhoudingen voor mij voor verschillende maten bakvormen.

Wendy

2

Re: taartverhoudingen/temperatuur

Hallo, welkom op het forum! Deze rubriek (= Ons kent ons) is om je voor te stellen, als je dat wilt. Vragen horen in de andere rubrieken thuis.

Voor verhoudingen van hoeveelheden kun je in het linker hoofdmenu op 'Tabellen' klikken. Voor de baktijd kun je even de zoekfunctie bovenaan gebruiken, ik denk dat je met de termen 'biscuit' AND 'droog' en dan de rubriek 'Bakken & vullen' selecteren, een eind komt.

[MOVE] --> Bakken & vullen

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: taartverhoudingen/temperatuur

Ik heb zelf ook een heteluchtoven en die moet 10% lager in graden staan dan de standaard oven.
Ik laat de taart ook standaard wat langer in de oven staan dan wordt aangegeven (meestal een minuut of 5). Maar alle ovens werken toch weer net wat anders, dus het blijft zoeken hoelang en hoe heet het beste is voor jouw oven.
Succes en ik denk dat bij de meeste van ons de biscuit wel eens is mislukt.

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.