1 Laatst bewerkt door kristien (11-02-2009 19:08)

Onderwerp: kokoshartjes

gewoon in het recept van Peggy Porschen 100 g bloem vervangen door 100 g kokospoeder. De koekjes waren nog steeds goed te vormen. Wel een beetje minder strakke randjes (zo wat korreliger) maar toch geschikt voor grove vormen. Alleen had de chocolade wat gladder mogen zijn. Mss niet warm genoeg? Alhoewel.. Of doet chocolade dit altijd?
http://img.photobucket.com/albums/v603/kristienhenckaerts/P1270252.jpg

2

Re: kokoshartjes

Leuk! Ik denk inderdaad dat je met wat warmere chocolade het gladder kan krijgen. Maar als je het niet te warm hebt als je het er op doet hardt het beter uit... Ik vind het trouwens best leuk lijken. Het doet me ergens aan denken... :think: Volgens mij zijn er ook zulke koekjes te koop waar je een beetje zo'n streep-effect ziet. Met kokos klinkt het trouwens ook een erg lekkere combi! :)

3

Re: kokoshartjes

Hmmm lekkerrr!! Lijkt idd op de die chocokoekjes, met suiker er nog op .. mjam

-  My therapist told me the way to achieve true inner peace is to finish what I start. So far today, I have finished 2 bags of M&M's and a chocolate cake. I feel better already -

4

Re: kokoshartjes

Zien er erg leuk uit...:thumb:
Leuk die kleurtjes.....

Re: kokoshartjes

Hart-stikke leuk! En mooi gefotografeerd! Ik vind die stipjes zo knap!

groetjes Sas

Groetjes, Niels.
Wil je onze taarten zien? Bezoek dan: http://www.nisastaarten.nl

6

Re: kokoshartjes

Oh, die zijn leuk zeg!!!

Mijn website: Presentaart

7

Re: kokoshartjes

Mooi!!

Groetjes Janny