1

Onderwerp: Banaan..

Als je nu verse banaan zou gebruiken...door botercrem

Vele en lieve groetjes Nicole

2

Re: Banaan..

Besprenkelen of onderdompelen in citroensap gaat het bruin worden tegen. Persoonlijk vind ik banaan erg lekker in taarten met chocolade :9

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!

3

Re: Banaan..

ik heb banaan ook gesprenkeld met citroen. Toen de taart in de vriezer gedaan.
Helaas, een bruine vulling gekregen.
Misschien te weinig citroen gebruikt, of kan het niet ingevroren worden.

4

Re: Banaan..

weet ik niet zo goed. ik heb de patidesse banaan en die is heerlijk als je het ergens doorheen doet! en het wordt zeker niet bruin!

5

Re: Banaan..

Je kan bij vullingen kijken, daar staat een bananenvulling bij. Daar voeg je ook citroensap aan toe.
Succes!

Groetjes Barbara

6

Re: Banaan..

Hoi Chantal, mischien een stomme vraag maar wat is een patidesse banaan(is dat een soort poedervorm of aroma)???

chantal1980 schreef:

weet ik niet zo goed. ik heb de patidesse banaan en die is heerlijk als je het ergens doorheen doet! en het wordt zeker niet bruin!

Vele en lieve groetjes Nicole

7

Re: Banaan..

Patidess is het merk van de 'smaakjes' dat de webshop verkoopt!

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

8

Re: Banaan..

het is een vloeibaar en heel plakkerig spul wat je overal doorheen kunt gooien. het is er in heel veel smaakjes in de webshop! en ze zijn allemaal lekker :)

9

Re: Banaan..

De bananenvulling van de recepten heb ik laatst gemaakt, maar die werd ook bruin ondanks het sap dat erbij ging

mijn creaties zijn te zien op http://loesiepie.mijnalbums.nl

10

Re: Banaan..

Bedankt, ga ik zeker onthouden!!!

chantal1980 schreef:

het is een vloeibaar en heel plakkerig spul wat je overal doorheen kunt gooien. het is er in heel veel smaakjes in de webshop! en ze zijn allemaal lekker :)

Vele en lieve groetjes Nicole