1

Onderwerp: vraagje over creme a beurre (botercreme)

eerlijk gezegt eet ik dat niet graag

maar wat mij stoort , is dat je de suiker bij het knabbelen gewaar bent
ik bedoel , dat het niet verzacht in de boter
ook als ik de dag ervoor de taart helemaal ermee ingesmeerd had, en de andere dag er van eet, hebben jullie een tip hiervoor?

2

Re: vraagje over creme a beurre (botercreme)

Gebruik je dan poedersuiker?

3

Re: vraagje over creme a beurre (botercreme)

dat heb ik wel als ik 1 op 1 botercreme maak. als ik de mix gebruik, dan lost alle poeder gewoon op. dus tip? mix gebruiken.
en maar een dun laagje gebruiken. ik eet het ook niet graag.

4

Re: vraagje over creme a beurre (botercreme)

Je kunt ook eens de merengue botercr

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!

5

Re: vraagje over creme a beurre (botercreme)

Jozien schreef:

Je kunt ook eens de merengue botercr

6

Re: vraagje over creme a beurre (botercreme)

ja met poedersuiker
en die merengue botercr

Berichten [ 6 ]

Pagina's 1

Log eerst in inloggen or registreren om te reageren

DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » vraagje over creme a beurre (botercreme)