1

Onderwerp: Chocopasta smeerbaar maken

Weet iemand een trucje om Nutella en andere pasta te verdunnen om het makkelijker smeerbaar te maken? Ik heb het al in de magnetron geprobeerd maar het blijft te stug en plakkerig, dan "haalt" mijn biscuit er zo aan.

Groetjes Noor

2

Re: Chocopasta smeerbaar maken

beetje warme melk...;)

3

Re: Chocopasta smeerbaar maken

Ik heb het gewoon in een pannetje verwarmd en kon het zo smeren.

Groetjes, Tamara
Nieuwsgierig naar mijn taarten? Ze zijn hier te vinden.

4

Re: Chocopasta smeerbaar maken

pot in een pan warm water zetten.

5

Re: Chocopasta smeerbaar maken

Wat Langer In De Magnetron?

6

Re: Chocopasta smeerbaar maken

juist niet te lang in magnetron, want dan droogt tie weer uit, maar een beetje melk of ongeslagen room erdoor helpt ook

Wat een bloemetje?  nee van mij krijg je een taart!!!

7

Re: Chocopasta smeerbaar maken

ik zet hem een half uurtje voor verwerking op de verwarming.
Zo doe ik dat ook met de boter voor de botercreme...

To WUD or not to WUD, that's NEVER the question!