1

Onderwerp: pioenroos

Hoi,

Kan iemand mij vertellen welke cutter ik het handigste kan gebruiken om pioenrozen te maken?  Gebruik je de grote petal cutter, en maak je de blaadjes dan een beetje gescheurd, zoals bij een echte pioenroos?

ben even aan het experimenteren..

Cakeworks Studio. Heerlijke taarten, confiserie en workshops in Haarlem

2

Re: pioenroos

dat is inderdaad een mooie roos, maar ook met heel veel blaadjes.

Ik zou het ook zo doen zoals jij het al beschrijft en dan op zijn kop hangend laten drogen.

Ben benieuwd hoe de roos er uit gaat zien :)

3

Re: pioenroos

He zo roos zou ik ook willen maken !!!!moet heel mooi zijn ,ik volg mee.

4

Re: pioenroos

ja, doe m'n best..nog even door oefenen.maandag kan ik pas verder..heb een heel druk weekeinde..Het eindresultaat laat ik zien!

Cakeworks Studio. Heerlijke taarten, confiserie en workshops in Haarlem