1

Onderwerp: Invriezen

Ik weet..... de zoveelste vraag over invriezen. Sorry.
Ik heb gisterenmiddag een kapsel gebakken, Was het een beetje vergeten en heb hem nu pas ingevroren. Is ie dan nog wel lekker ? Of al te droog.
Normaal bak ik ze ok wel een dag van te voren en dan pas vullen en bekleden maar misschien werkt het anders als je het invriest.
Zit in een doos met een zak eromheen.

2

Re: Invriezen

Geen probleem

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

3

Re: Invriezen

Kan gewoon. Als je hem de hele nacht open hebt laten staan in de lucht, dan zou hij wel beetje droog kunnen zijn.
Hopelijk had je hem al wel in een afgesloten zak zitten.

4

Re: Invriezen

En als je je taart gaat bekleden lekker temperen. Mocht de taart een beetje droog zijn helpt dat ook al weer :)

5

Re: Invriezen

Ik laat de biscuit altijd onder een theedoek ontdooien.Nooit geen last van droge kapsels.

Tegenwoordig kun je vanalles worden,ik heb besloten om gewoon mezelf te blijven!