1

Onderwerp: chocolade transfervel

Hoi,

Ik zag net in de webshop dat de transfervellen in de aanbieding zijn. Maar ik vraag me af hoe dat dan werkt. ik heb al bij de extra uitleg gekeken, maar daar werd ik niet veel wijzer van. Je smeert de chocola uit op het vel, laat het uitharden en dan? Moet je het vel er dan afhalen? Of kan je het zo eten? Ik heb echt geen idee...

*)

If there's no chocolate in heaven, I'm not going!!!
Trots op mijn nieuwe website! Taartenfreak.nl

2

Re: chocolade transfervel

Het is niet moeilijk hoor.

Je meet eerst hoe hoog je taart is en snijd dan een rechthoekig stuk van het transfer vel af. Dan smelt je chocolade, (ik laat het even afkoelen zodat het niet alle kanten opstroomt) en smeer je die op je vel.
Dan plak je het vel met de chocoladekant naar binnen langs je taart.
Zet dan de taart een halfuurtje in de koelkast.
En dan gewoon het transfervel er voorzichtig afpellen!

Succes!

Groetjes, Carolien           
*Klik hier* voor mijn website, en hier om echt al mijn baksels te zien!

3

Re: chocolade transfervel

ok, op die manier! Ik wil er chocoladekoekjes van maken, dus dan kan ik gewoon de koekjes er achterop drukken en als de chocolade hard is, er stukken van snijden.

Bedankt voor je reactie!

*)

If there's no chocolate in heaven, I'm not going!!!
Trots op mijn nieuwe website! Taartenfreak.nl