Onderwerp: HowTo racebaan taart!
Kon niet helemaal vinden waar dit thuis hoort.. maar denk dar dit wel een goede plek is??
De how to van de racetaart..
2x 20 cm rond 7cm hoog
1 chocolade bisquit, en 1 gewone... en eerst "delen" voor je de vorm gaat snijden!
Je houd bij het snijden 2 hoekpuntjes ergens over.. die steek je in de "grenslijn"..
Alle delen los leggen behalve de onderste laag.. die met botercreme spuiten.
vulling erin (in dit geval hemelse modder-recept te vinden bij "recepten")
volgende laag idem.. en dan helemaal afsmeren met botercreme.
Fondant uitrollen en de bovenste laag bekleden..(het is mijn 5e taart pas.. dus tja.. de "pro" doen dit vast beter...) Met de smoother goed glad wrijven.
Ik heb de hoekjes anders weggewerkt en hier later "autobandjes" op gemaakt...
Zijkant is lastig om die uit 1 stuk te krijgen.. dus goed meten waar je ze wilt hebben..!
Bedankt voor het kijken!!
groetjes,
Nicole