1

Onderwerp: chocoladebiscuit

Wie kan voor mij het recept voor chocoladebiscuit opschrijven? Ik heb gezocht maar kan het niet vinden. Paloma probeert het mij uit te leggen maar praat over 4 eieren plus de mix, maar ik gebruik de mix van de webshop en daar moeten 5 eieren doorheen. Kan iemand mij gewoon vertellen als ik 330 gram mix, 5 eieren en 33 ml water gebruik, wat ik dan moet toevoegen om een lekkerechocoladebiscit te krijgen!!

Mijn foto's zijn te zien op: http://www.dikketaart.mijnalbum.nl

2

Re: chocoladebiscuit

hoi Ilse, bij de 330 gr. mix van de webshop doe je extra 40 gr. cacao en 25 gr. poedersuiker,dan gewoon het recept volgen zoals normaal,

groetjes, Greet.

3

Re: chocoladebiscuit

Hoi,

Ik doe voor een taart van 20 cm :
-90 gram zelfrijzend bakmeel
- 2 eetlepels cacao
- 3 eieren
-190 graden en 30 tot 40 minuten in de oven.

Groetjes,

Manika

Groetjes, Manika
www.taartenvanmanika.nl

4

Re: chocoladebiscuit

tip: een half zakje bakpoeder erdoor. Chocoladebisuit rijst meestal iets minder vandaar het bakpoeder. En ik heb ook ergens gelezen dat je dezelfde verhouding aan kunt houden als de biscuitmix maar dan 30 of 40 gr minder biscuitmix en daarvoor in de plaats dus 30 of 40 gr cacao. Zo doe ik het meestal.

De Taartatelier en workshopruimte in Deventer, Zutphen, Apeldoorn en Raalte (Lettele, spanjaardsdijk 92B). http://www.zoetenzodeventer.nl. en  https://www.facebook.com/ZoetenZoDeventer