1

Onderwerp: champagnecreme/kwarktaartcitroensmaak

Ik ook met al mijn vragen......
Is wel duidelijk he, dat ik een beginner ben....
Maar ik vroeg me af of het volgende een goede combinatie zou zijn:
champagnecremelaag en een laagje kwarktaartcitroen (van Mona)
Kan ik ergens nog banketbakkersroom in verwerken, dat vind ik altijd zo lekker!!!
Of is het beter van niet??

Groetjes Kim

Re: champagnecreme/kwarktaartcitroensmaak

Ik zou 1 laag BBR en 1 laag kwarktaart citroen doen.

Groetjes Rebecca
Together forever, never apart. Maybe in distance, but never in heart!

3

Re: champagnecreme/kwarktaartcitroensmaak

Ik persoonlijk vind het geen combi. Maar ja, smaken verschillen :+

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep

4

Re: champagnecreme/kwarktaartcitroensmaak

Wat kan ik het beste bij de champagnecreme doen??
Of bij de kwarktaartcitroenvulling? Of gaan die wel samen denken jullie??
Wat een vragen weer he.....;)
Groetjes Kim

5

Re: champagnecreme/kwarktaartcitroensmaak

Bij kwarktaartcitroenvulling doe ik niks, alleen de Mona dus, in meerdere lagen. Je zou er eventueel een laagje lemon curd bij kunnen doen.

Bij champagnecreme vind ik frambozen erg lekker. Jam en/of een laagje gekneusde frambozen.

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep

6

Re: champagnecreme/kwarktaartcitroensmaak

Ik combineer ook altijd de kwarktaart met lemoncurd (al dan niet gemengd met een beetje botercreme. Bij chamagnecreme zou ik ook frambozen(jam) doen.

....zo zie je maar dat smaken niet altijd verschillen Carin :D :lol:

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl