1

Onderwerp: Marsepein met tylose

Word dat ook knoerhard ??????

Ik wil namelijk een wedstrijd beker maken en die dan rechtop in een cupcake prikken.........Het moet goud worden, en omdat ik al een klont gele marsepein heb liggen wilde ik die ervoor gebruiken, maar ik weet niet of marsepein, met tylose erdoor ook zo hard word als fondant.....

Als het pad der vriendschap niet regelmatig wordt betreden, groeit het dicht.

2

Re: Marsepein met tylose

Nee, niet echt knoerhard. Dan moet je het wel heeeeeeel lang laten (uit)drogen...

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: Marsepein met tylose

Nee helaas. Wordt niet knoerthard.
En als je het t

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep

4

Re: Marsepein met tylose

Bedankt ladies, heb inmiddels een klont fondant gekleurd en ga daar vanavond mee aan de slag.........

Als het pad der vriendschap niet regelmatig wordt betreden, groeit het dicht.