26

Re: Recept voor biscuit

Piece of Cake schreef:

Benodigheden:

4 Eieren
4 Eetlepels warm water
150 gr Suiker
1 Zakje vanillesuiker
Snufje zout
125 gr Bloem
75 gr maizena
2 tot 3 Theelepels bakpoeder
Eventueel geraspte schil van 1 citroen

Eierdooiers met het water schuimig mixen, beetje bij beetje de suiker, vanillesuiker, zout en de cirtoenschil toevoegen. De massa tot een cr


Hallo,

ik zou graag dit recept eens proberen,
maar hij is niet volledig meer.
Heeft iemand het missende gedeelte toevallig???

website: One of a Cake! of www.facebook.com/OneOfaCake
ook voor prints op ouwel & frosty!

27

Re: Recept voor biscuit

hee!

Ik heb het toevallig net gemaakt.
Maar je kunt het beste gewoon de ei, het water , de suiker en vanillesuiker door elkaar kloppen.. Wanneer dit goed door elkaar zit en het mengsel luchtig en dikker word, doe je de rest erbij. Dat nog even door kloppen.
En dan vervolgens in een oven van 180 graden. Iets van 35 minuten. Moet meer op gevoel gaan. Maar het word een zeer mooi kapseltje dankzij dit recept!
Spreek uit ervaring, ben banketbakker geweest!

Groetjes!

28

Re: Recept voor biscuit

Elly67 schreef:

Ik heb het recept net uitgeprobeerd en er komt een prachtig kapsel tevoorschijn. Hij ruikt lekker en ziet er goed uit. En hij smaakt ook nog eens heerlijk. Als je een chocoladebisquit wilt maken, doe je dan gewoon cacaopoeder erdoor of beter gesmolten chocolade?

http://www.mijnalbum.nl/Foto-VPVEBFO8-D.jpg
http://www.mijnalbum.nl/Foto-NMBLKTBC-D.jpg

ik zou juist voor cacaopoeder kiezen en een deel van de bloem weglaten aangezien cacao ook invloed heeft op de bakaard.

29

Re: Recept voor biscuit

Voor welke maat is dit? Ik moet nl. een 20 cm maken.