1

Onderwerp: Dikte vulling

Hoe dik maken jullie de lagen vulling?

2

Re: Dikte vulling

2 tot 3 cm

Re: Dikte vulling

Loopt het er dan niet tussen uit?? Ik vind het persoonlijk nog al erg dik hoor. Je taart wordt dan ook minder stabiel. Ik doen 1 a 2 cm het ligt er aan wat ik er tussen doe. Jam doe ik bijvoorbeeld maar een 1/2 cm anders vind ik het niet te eten.

4

Re: Dikte vulling

Nee heb daar geen problemen mee :)

5

Re: Dikte vulling

Ik doe jam ook een wat dunner laagje, anders is het zo jammig en idd gaat dat ook nogal glibberen.
Maar kwark en bijv. bavarois of mousse doe ik wel tegen de 2 centimer.

Re: Dikte vulling

birgitta schreef:

2 tot 3 cm

:|  3 cm????? Jeetje wat hoog en dan nog 2 lagen....


Zo dik zijn mijn biscuitlagen nog geeneens??

Ik krijg dan ook erg last van een wiebelende taart en ik vind het dan ook erg lastig om netjes aan te snijden.

Chocolate comes from cocoa, which is a tree. That makes it a plant. Therefor chocolate is salade.

7

Re: Dikte vulling

Ik zeg toch 2 tot 3 cm, wil niet zeggen dat ik altijd 3 cm doe.

Lig eraan wat voor vulling je gebruikt.

Snappie???

8

Re: Dikte vulling

2 lagen van 1 1/2 tot 2 cm, vind ik dik zat en nog nooit klachten gehad... ;)

Mmm das pas lekker!