1

Onderwerp: taartring

een tijdje geleden heb ik bij de lidl een verstelbare taartring gekocht maar waar moet ik m op zetten met bakken?ik weet dat je de randen kan verhogen met bakpapier maar zetten jullie de ring op een glazen plaat of bakplaat?en loopt de mix er dan niet uit?
alvast bedankt!!

groetjes danielle

Re: taartring

gisteren gebakken met een kookring (zelfde principe, maatje kleiner) en die heb ik op de bakplaat op een vel bakpapier gezet, ging perfect. Beslag liep er ook niet uit

3

Re: taartring

Ik zet hem gewoon op het rooster, (maar op de bakplaat is beter,
want anders zie je de ribbels van het rooster)
..met een vel bakpapier,
er loopt een heel klein beetje uit, maar dat stolt eigenlijk gelijk,
dus dat is te verwaarlozen!

Re: taartring

Ik heb een verstelbare vierkante bakrand en die zet ik ook gewoon op de bakplaat en dat gaat prima! er loopt iets uit maar dat stelt weinig voor.

Ben je benieuwd naar mijn nieuwste taarten/cc's Neem dan hier een kijkje: www.suikermieke.nl

Re: taartring

Ik zette het ook altijd eerst op een vel bakpapier, maar na vele taarten is mijn ring toch niet helemaal aansluitend meer. Ik zet m nu op een vel alufolie (wel invetten!!) en de randjes vouw ik dan omhoog. Geen last meer van uitlopend beslag.

Groetjes, Mireille

LET'S MAKE CAKES, NOT WAR!
http://www.mijnalbum.nl/Album=K4HUVYIU