1

Onderwerp: Marsepein?

Ik ben pas  begonnen met het bakken en decoreren van cupcakes.
Ik doe dat tot nu toe altijd met fondant.

Maar ben ook wel benieuwd naar marsepein.
Maar wat ik me afvraag: als je de marsepein uit de webshop hebt, heeft dat dan echt zo'n typische marsepein-smaak? zo amandelachtig?
Zeg maar net zo als 'gewone' eet-marsepein?

2

Re: Marsepein?

Ja, smaakt naar "gewone" marsepein!

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

3

Re: Marsepein?

Marsepein van funcakes heeft een iets hogere percentage av amandelen. 22 % terwijl meeste marsepeinen 18 % heeft. Hierdoor smaakt het iets meer amandelen en sommige voor gekleurde marsepein smaakt naar amandel aroma. Maar hier in huis vinden ze het wel lekker. Is maar net wat je gewend bent.

voor inspiratie kijk op www.kakeboksen.no

4

Re: Marsepein?

okee dank jullie wel!
Dan vrees ik dat ik toch voornamelijk bij fondant blijf.
Hier in huis ben ik de enige die marsepein lust!

5

Re: Marsepein?

Wat ik altijd doe is marsepein en fondant mengen in verhouding 1:1. heerlijk.

6

Re: Marsepein?

Mijn man lust ook geen marsepein maar in combi met de taart vind ie het wel lekker. Kwestie van gewoon eens uitproberen denk ik.

Volg je hart...want dat klopt!

7

Re: Marsepein?

linda1 schreef:

Wat ik altijd doe is marsepein en fondant mengen in verhouding 1:1. heerlijk.

hee dus dat kan ook??
ja sorry hoor, ik ben nog vrij nieuw wat taartdecoratie betreft.

Dit ga ik eens proberen denk ik...
Met kerst eten we met de hele familie bij opa en oma..
Ik denk dat ik mijn eerste taart ga maken voor bij de koffie!