1

Onderwerp: bewaren van mijn boetseelsel

Hallo mede-baksters,
Vast en zeker is deze vraag al eens eerder gesteld, maar ik kon het antwoord ervan vinden.
Voor de kerst wil ik een paar taarten maken met een hopelijk een hele boel boetseersels erop. Maar nu is mijn vraag. Hoe lang kan ik mijn boetseersel bewaren en op welke manier?
Ik gebruik alleen fondant om te boetseren. Ik denk wel dat ik tylose ga gebruiken voor de stevigheid, maar ik was niet van plan om marsepein te gebruiken.
Wie kan mij een antwoord geven?
Groetjes en veel bakplezier,
Seline

2

Re: bewaren van mijn boetseelsel

Gezocht op 'boetseren AND bewaren' in rubriek Decoreren:

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=40513
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=13002
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … hp?id=7950

En op 'Boetseersel AND bewaren'

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=26418
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=21345

Zelfde zoekopdracht in rubriek 'Taartdecoratie algemeen'

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=14228
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … hp?id=6931

Conclusie: lang. Stofvrij, onder een stolp, in een plastic bakje of onder folie.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag