Onderwerp: gesmolten choco in biscuitmix
Hoeveel choco doen jullie bij de biscuitmix om chocobiscuit te maken?
Zelfde verhouding als je cacao zou gebruiken, dus ipv 40 gram cacap 40 gram gesmolten choco?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » gesmolten choco in biscuitmix
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoeveel choco doen jullie bij de biscuitmix om chocobiscuit te maken?
Zelfde verhouding als je cacao zou gebruiken, dus ipv 40 gram cacap 40 gram gesmolten choco?
Hoi,
Ik gok het altijd, dus op min gevoel en proef dan even of ik choco proef.......
ik denk dat de poeder veel heftiger is van smaak. ik heb een reep van 75 gram door het beslag gedaan van 330 gram mix. het was wel een chocoladesmaak, maar niet zo veel. maar ik durfde er niet meer door heen te doen omdat ik bang was dat ie niet zou gaan rijzen. nu deed hij het wel.
voor de volgende keer heb ik gewoon chocobiscuitmix gekocht. nog makkelijker.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » gesmolten choco in biscuitmix
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.