Onderwerp: marsefond
Is marsefond een mengsel van marsepein en fondant? En hoe is de verhouding dan?
http://www.taartenvanthea.mijnalbums.nl/
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » marsefond
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Is marsefond een mengsel van marsepein en fondant? En hoe is de verhouding dan?
Het is inderdaad een marsepein en fondant door elkaar gekneed. De verhoudingen weet ik niet, geen ervaring mee, maar misschien 50:50?
Ja, ik gebruik voor marsefond 1:1, je hebt dan de voordelen van zowel marspein als fondant (hoewel ik nog steeds vind dat marsepein, en dus ook marsefond, sneller scheurt dan fondant; maar dat kan ook aan mij liggen )
Je mag elke verhouding nemen die je wilt....altijd goed !
Maar ik zou niet te weinig van de marsepein nemen (minimaal 1/3 deel)
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » marsefond
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.