1

Onderwerp: marsefond

Is marsefond een mengsel van marsepein en fondant? En hoe is de verhouding dan?

2

Re: marsefond

Het is inderdaad een marsepein en fondant door elkaar gekneed. De verhoudingen weet ik niet, geen ervaring mee, maar misschien 50:50?

De Taartatelier en workshopruimte in Deventer, Zutphen, Apeldoorn en Raalte (Lettele, spanjaardsdijk 92B). http://www.zoetenzodeventer.nl. en  https://www.facebook.com/ZoetenZoDeventer

3

Re: marsefond

Ja, ik gebruik voor marsefond 1:1, je hebt dan de voordelen van zowel marspein als fondant (hoewel ik nog steeds vind dat marsepein, en dus ook marsefond, sneller scheurt dan fondant; maar dat kan ook aan mij liggen :P)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

4

Re: marsefond

Je mag elke verhouding nemen die je wilt....altijd goed !
Maar ik zou niet te weinig van de marsepein nemen (minimaal 1/3 deel)