Onderwerp: cream frosting invriezen?
Gisteren voor het eerst red velvet cakejes met cream frosting (amandelsmaak, de vanille essence was op). Erg lekker
Tnx voor het recept Kadohke!
Probleempje is alleen dat ik maar 12 CC heb gemaakt omdat ik ze eerst wilde uitproberen, maar niet meer de helft van het recept heb genomen voor de cream frosting. Ik heb dus nu nog heel veel cream frosting over.
Weten jullie of je de cream frosting kan invriezen en wat dan de handigste methode daarvoor is (als 1 groot geheel, in kleine delen, etc) of misschien een andere manier om het te bewaren?
Ik las hier ergens dat je het wel in de koelkast kunt bewaren, eruit halen zacht laten worden en weer opkloppen. Hoe lang kan het dan worden bewaard in de koelkast?
Nog een laatste vraagje die me nu ineens te binnen schiet, is cream frosting eigenlijk geschikt voor het afsmeren van een taart, in plaats van botercreme?
alvast bedankt voor de hulp!
groetjes, Marieke