1

Onderwerp: Toch aan het twijfelen

Was van plan om een kapsel te maken van Moscovisch beslag maar lees hier op het forum dat het toch wel bewerkelijk is. Kan iemand mij het recept geven van basisbiscuit voor een springvorm van 22 cm?? Ik kan het hier op de site niet vinden, weet ook niet hoe ik het precies moet berekenen qua ingredienten!

Alvast bedankt!

Groetjes Rebecca
Together forever, never apart. Maybe in distance, but never in heart!

Re: Toch aan het twijfelen

Oh ja ook met werkwijze als dit mogelijk is!

Groetjes Rebecca
Together forever, never apart. Maybe in distance, but never in heart!

3

Re: Toch aan het twijfelen

http://www.deleukstetaarten.nl/index.ph … sisbiscuit
En dan gewoon de hoeveelheden aanhouden die daar staan voor jouw maat vorm (er staat wel 24cm, maar dan krijg je een hogere, da's wel mooi :Y)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

4

Re: Toch aan het twijfelen

Zowel het recept van het basisbiscuit als de berekening staan op de site.
het recept staat bij de recepten en dan onder het stukje bakken en in de tabel staan alle gegevens over de hoeveelheden die je nodig hebt bij de grote van je vorm.
( als ik het allemaal goed begrepen heb:s)

Schijnt de zon niet, stiekem schijnt ie toch!!

Re: Toch aan het twijfelen

Oh Ik dacht dat dat dus niet kon met een springvorm van 22 cm. Hartelijk bedankt Marianne!! Had de hoop op een mooi kapsel al bijna opgegeven!!

Groetjes Rebecca
Together forever, never apart. Maybe in distance, but never in heart!