1

Onderwerp: Botercreme met gehakte, verkruimelde, vermorzelde kruidnoten ???

Is dit lekker ?
Ik dacht dat er best iemand zou zijn die dit weet (voordat ik het verpest)

Alvast bedankt weer.

2

Re: Botercreme met gehakte, verkruimelde, vermorzelde kruidnoten ???

waarom niet...kan me absoluut niet voorstellen waarom dat niet lekker zou zijn! :D
Met bokkepootjes gaat het ook!

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

3

Re: Botercreme met gehakte, verkruimelde, vermorzelde kruidnoten ???

Het is heel erg lekker, met slagroom ook. Ik heb ze gister geraspt en door de slagroom gedaan, mjammie!

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

Re: Botercreme met gehakte, verkruimelde, vermorzelde kruidnoten ???

Het klinkt in ieder geval wel erg lekker.
Volgens mij had ik dit ook al eerder voorbij zien komen?

5

Re: Botercreme met gehakte, verkruimelde, vermorzelde kruidnoten ???

Bedankt. Dan ga ik het eens proberen. Met slagroom klinkt ook goed.

6

Re: Botercreme met gehakte, verkruimelde, vermorzelde kruidnoten ???

Hou er wel rekening mee dat het niet crunchy wordt. De pepernoten worden zacht als ze in aanraking komen met vloeistoffen. Volgens mij krijg je trouwens hetzelfde effect met de speculoospasta.

Groetjes,
Nanda

7

Re: Botercreme met gehakte, verkruimelde, vermorzelde kruidnoten ???

heb er zelf eens 'schuddebuikjes' van Bolletje doorgedaan...heeft hetzelfde effect.

taart taart en nog eens.....taart!

8

Re: Botercreme met gehakte, verkruimelde, vermorzelde kruidnoten ???

Hmm, ik zat ook te denken over een lekkere sint vulling. Denk nu aan botercreme met speculoos erdoor en dan een laag slagroom met fijngemepte chocoladekruidnoten erdoor.

Maar voor een andere taart die buiten de koeling goed moet blijven zoek ik ook iets wat lekker combineert met speculoosbotercreme. Maar wat?

Groetjes, Sylvia