1 Laatst bewerkt door caroline1979 (18-11-2008 14:41)

Onderwerp: altijd Tylose in boetseersels?

Ik heb al gezocht maar kan niet een duidelijk antwoord vinden. Ik zie de mooiste en ingewikkeldste creaties voorbijkomen, maar wanneer doe je nou wel, en wanneer geen tylose door de boetseersels?
Ik vind de marsepein er niet lekkerder van worden, dus liever gebruik ik het helemaal niet, maar is dat een optie?
Bij de strik snap ik het wel, die heb ik laatst gewoon weggeknald in de afvalbak, maar het is natuurlijk wel zo leuk om alles van de taart te eten

kijken jullie ook op mijn site?
http://www.tatataart.nl

Re: altijd Tylose in boetseersels?

ik gebruik het alleen als het nodig is, dus als ik dunne dingen maak die ook nog rechtop moeten staan bijvoorbeeld. dus vlinders, bloemen en strikken etc. Bij de boetseersels die ik tot nu toe heb gemaakt, zit er geloof ik geen tylose in...

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

Re: altijd Tylose in boetseersels?

Ik ook.

Ik maak ze meestal iets langer en dunner dan nodig, dan zakken ze nog iets in tot de goede hoogte/dikte.

Groetjes Renske