1

Onderwerp: rum of wiskey

Goedemiddag allemaal,

Ik moet voor zondag nog een taartje maken maar nu wil ik die heel graag vullen met iets van Rum of Wiskey??? Hij moet niet te zoet zijn en er mag chocolade in zitten. Wie weet er een lekker recept? De taart wordt trouwens bekleed met marsepein dus het gaat echt om de laag in de taart en eventueel 2 lagen!!

Hoop dat iemand mij hier kan helpen.

Groetjes Carolien

2

Re: rum of wiskey

ik zou voor de whiskey gaan. Samen met chocolademousse of zo yammie!!!

3

Re: rum of wiskey

witte chocolade en whiskey mmmmm :P

4

Re: rum of wiskey

Ik heb even voor je gezocht maar ik kom niet verder dan de whisky-botercreme van Wendy. Maar die is inderdaad erg lekker!

Mirjam

If life gives you lemons, make lemoncurd.

5

Re: rum of wiskey

ik maak voor guinness chocoladecake wiskey icing, evenveel boter als wittechocolade en een borrel whiskey, dit is gewoon als icing, maar ik heb dit nog nooit als botercreme ofzo gebruikt...