1

Onderwerp: Tylose door fondantroosjes?

Hoi Dames,

Ik ga vanavond roosjes maken voor een bruidstaart. Ik heb zowel marsepein als fondant maar weet niet zo goed welke ik het beste kan gebruiken.

Er moeten namelijk ook in de zelfde kleur van de rozen, van die krulsliertjes bij die je eerst om een potlood wikkelt, en dat moet eigenlijk met fondant.
Ik werk eigenlijk altijd met marsepein, maar als ik 2 verschillende materialen gebruik worden de kleuren natuurlijk nooit hetzelfde.

Als ik toch de roosjes van fondant maak, moet daar dan tylose door? Volgensmij wordt het vanzelf hard genoeg als het droog is, maar ben er niet helemaal zeker van.
Als ik toch marsepein gebruik worden de sliertjes dan hard genoeg met tylose erdoor?

Ik hoop dat jullie me kunnen helpen!

Groetjes, Joyce

-*- Ieder moment is een taartmoment... -*- www.joyceschut.nl -*-

2

Re: Tylose door fondantroosjes?

ik zou gaan voor fondant. Je hoeft daar geen tylose door te doen. Die sliertjes zou ik wel met tylose er bij doen.

3

Re: Tylose door fondantroosjes?

Bedankt voor de tip Nathalie, ik zal fondant gebruiken.

-*- Ieder moment is een taartmoment... -*- www.joyceschut.nl -*-