1

Onderwerp: Droog , door vulling of door invriezen ?

Ik had een lekker taartje gemaakt voor het weekend, hij was best smakelijk, maar vond hem een beetje droog!
Nu had ik voor het eerst gevuld met toblerone vulling en een laag aardbeien jam.
Vroeg me af of het daardoor zo droog aan deed, want de toblerone vulling trekt niet echt in de taart zelf.
De taarten die ik eerder gemaakt heb hadden vaak een laag bbr met mandarijntjes , jam of botercreme ofzo. De meer standaard vullingen zeg maar.
Kan het dat deze het kapsel 'natter' houden??
Toevallig was het ook de eerste keer dat ik een kapsel heb gebruikt die ik had ingevroren..... misschien kwam het daar door?
Heb wel net als anders getrempeerd (of hoe je dat ook schrijft)
Wie heeft het antwoord?

(Vond de toblerone vulling trouwens wel errug lekker!! :P )

2

Re: Droog , door vulling of door invriezen ?

Heb je het kapsel luchtdicht verpakt tijdens het invriezen? In dat geval lijkt het me raar dat hij zo droog wordt van het vriezen. Of het door de vulling komt weet ik ook niet. Maar als je je kapsel natter wil, kan je hem tremperen...

3

Re: Droog , door vulling of door invriezen ?

Had hem verpakt in een pedaal emmer zak en toen nog een diepvries zak er over, was wel lucht dicht lijkt me. Tremperen had ik ook gedaan eigenlijk net als anders....