1

Onderwerp: koelkast

ik wil een taart een avond van tevoren af maken en in een taartdoos in koelkast zetten. blijft de marsepein dan echt goed? of zetten jullie je koelkast even niet zo koud? Ik ben er echt zo bang voor dat het raar wordt als ik het uit de koelkast haal.
je leest soms echt dingen, over ingestorte taarten, lijkt me echt zo erg!!

heel graag jullie ervaring en tip wat ik het beste kan doen.
en alvats heel erg bedankt natuurlijk!!

You can't get what you want, till you know what you want...
www.pleppestaarten.nl

2

Re: koelkast

Ik zet altijd mijn taarten gewoon in de koelkast. de volgende dag haal ik de taart er een uur voor gebruik uit, en laat hem op kamertemperatuur luchten. Neregens aankomen, want hij gaat natuurlijk zwteen door het temp verschil. Naa een uurtje ziet het er prima uit.

3

Re: koelkast

hoi ik heb ook een vraagje ik heb 2 bollen ingevroren en onze koelkast staat op stand 3, wil deze morgenavond in de koelkast zetten zodat ik ze maandag kan bekleden.
of moet ik m er eerder eruit halen ivm zweten?

http://fototaartjes.hyves.nl regio kerkrade/heerlen e.o