1

Onderwerp: hij is al best vaak gesteld, maar kapselresten bewaren?

Ik heb nog wat kapselresten , vorige week vrijdag en zaterdag gebakken.
en helaas geen plaats in de vriezer, maar wel gelijk in een plastic zak gedaan.
Zou ik hier nog cakeballetjes van kunnen maken, of gaat het in de kliko belanden?

Alles goed???? nee 3 fout

2

Re: hij is al best vaak gesteld, maar kapselresten bewaren?

cakeballetjes dus! :Y

lekker duurt het langst!

3

Re: hij is al best vaak gesteld, maar kapselresten bewaren?

Jammieeee, cakeballetjes!

Groetjes Laura!

4

Re: hij is al best vaak gesteld, maar kapselresten bewaren?

meyke schreef:

cakeballetjes dus! :Y

Ik ben nieuwschierig......hoe maak je cakeballetjes??????

Re: hij is al best vaak gesteld, maar kapselresten bewaren?

chantall schreef:
meyke schreef:

cakeballetjes dus! :Y

Ik ben nieuwschierig......hoe maak je cakeballetjes??????

zie hier http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=17249

Chocolate comes from cocoa, which is a tree. That makes it a plant. Therefor chocolate is salade.

6

Re: hij is al best vaak gesteld, maar kapselresten bewaren?

Elk jaar maak ik voor de kerst met overgebleven stukjes cake, truffels. mmmmmm

150gr chocola
45 ml slagroom
15ml brandy (of liquer, of juice de orange)
150 gr poedersuiker
50gr cake kruimels.

Extra chocola of cacaopoeder om de balletjes door te rollen

smelt de chocola.  Mix de rest van de ingredienten erdoor. Koel voor ongeveer 1uur.
Maak er ongeveer 28 balletjes van.
Rol door de extra gesmolten chocola of cacao poeder.


groetjes Francisca

Re: hij is al best vaak gesteld, maar kapselresten bewaren?

dat klinkt ook erg  :P   :P   :P

Chocolate comes from cocoa, which is a tree. That makes it a plant. Therefor chocolate is salade.

8

Re: hij is al best vaak gesteld, maar kapselresten bewaren?

http://www.thetasteoflife.nl/recepten/r … nchkugeln/

Re: hij is al best vaak gesteld, maar kapselresten bewaren?

Franky schreef:

Elk jaar maak ik voor de kerst met overgebleven stukjes cake, truffels. mmmmmm

150gr chocola
45 ml slagroom
15ml brandy (of liquer, of juice de orange)
150 gr poedersuiker
50gr cake kruimels.

Extra chocola of cacaopoeder om de balletjes door te rollen

smelt de chocola.  Mix de rest van de ingredienten erdoor. Koel voor ongeveer 1uur.
Maak er ongeveer 28 balletjes van.
Rol door de extra gesmolten chocola of cacao poeder.


groetjes Francisca

Heb het net geprobeerd, smaakt aardig. Ik vind dat je de suiker nog zo proeft, knarst nog een beetje.

Misschien dat ik volgende keer minder suiker doe en meer cake of zo.

Chocolate comes from cocoa, which is a tree. That makes it a plant. Therefor chocolate is salade.

10 Laatst bewerkt door birgitta (11-11-2008 16:36)

Re: hij is al best vaak gesteld, maar kapselresten bewaren?

slagroomtoefje schreef:
Franky schreef:

Elk jaar maak ik voor de kerst met overgebleven stukjes cake, truffels. mmmmmm

150gr chocola
45 ml slagroom
15ml brandy (of liquer, of juice de orange)
150 gr poedersuiker
50gr cake kruimels.

Extra chocola of cacaopoeder om de balletjes door te rollen

smelt de chocola.  Mix de rest van de ingredienten erdoor. Koel voor ongeveer 1uur.
Maak er ongeveer 28 balletjes van.
Rol door de extra gesmolten chocola of cacao poeder.


groetjes Francisca

Heb het net geprobeerd, smaakt aardig. Ik vind dat je de suiker nog zo proeft, knarst nog een beetje.
Misschien dat ik volgende keer minder suiker doe en meer cake of zo.

ik zou de suiker dan even in een pannetje zachtjes met een beetje water laten smelten

en de suiker er dan door heen doen :)


Zijn ze met zo veel suiker dan niet mierzoet?

Re: hij is al best vaak gesteld, maar kapselresten bewaren?

birgitta schreef:

[

Zijn ze met zo veel suiker dan niet mierzoet?

ja ik vind van wel. Ik denk dat ik de suiker volgende keer helemaal achterwege laat, de chocola en cake is toch al zoet genoeg.

Chocolate comes from cocoa, which is a tree. That makes it a plant. Therefor chocolate is salade.