1

Onderwerp: Sinterklaassmaak......???

Ik wilde alvast wat gaan oefenen voor de feestdagen heeft iemand tips of een recept voor de vulling van een sinterklaastaart...???????
Ik zat te denken aan iets van speculaas, mandarijntjes of kaneel of....? ik wil het biscuit eigenlijk gewoon houden maar de vulling.......??????

Bedankt alvast!

2

Re: Sinterklaassmaak......???

misschien botercreme met stukjes speculaas of pepernoten?

Groetjes, Anne

Re: Sinterklaassmaak......???

Botercreme met koek en speculaaskruiden en evt gebrokkelde speculaas erdoor.
Met een laagje crispy chocolade, heerlijk!

Biscuit met koek en speculaaskruiden is trouwens ook heerlijk!

Groetjes Renske

4

Re: Sinterklaassmaak......???

je hebt nu ook speculoospasta van lotus, kan je zo door de botercreme mengen of gewoon puur gebruiken

5

Re: Sinterklaassmaak......???

speculaas/kruidnoot door de bc of (zoals de bokkenpootjesvulling) door de slagroom
ik denk dat als je daar iets fruitigs bij wilt dat er best kersenvlaaivulling bij kan

Of toch gewoon lekker combineren met chocolade.

Ik heb trouwens een heel lekker recept voor speculaaschocolade genache... uit m'n hoofd was het heel simpel. Slagroom met speculaaskruiden net niet aan de kookbrengen, dan fijngemaakte melkchocolade er doorheen en laten smelten. Af laten koelen tot kamertemp... of als je het vloeibaarder wilt eerder.

Biscuit eventueel wat speculaas of koekkruiden toevoegen.