1

Onderwerp: Bitterkoekjespudding van Mona

Favoriete toetje van mijn man. Hij is over 2 weken jarig dus het leek me lekker dit in een taart te verwerken.

Maar wat past er qua smaak verder bij??
:think:

Heb al met mde zoek knop gezocht, maar kan niet veel combi's vinden. Blijkbaar niet een erg populair toetjes om te verwerken in taarten.

Chocola lijkt me iets to much.
Hij is geen liefhebber van botercreme.
Lastig vind ik het. Iemand suggesties?

Chocolate comes from cocoa, which is a tree. That makes it a plant. Therefor chocolate is salade.

2

Re: Bitterkoekjespudding van Mona

Als ik even google op recepten kom ik de volgende combi's tegen:
- met perziksaus
- met caramelroomsaus
- met boerenmeisjes (abrikozen)

Een laagje abrikozenjam dus? Of een laagje dulce deleche?

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

3

Re: Bitterkoekjespudding van Mona

chipolata

4 Laatst bewerkt door Berber (11-11-2008 03:08)

Re: Bitterkoekjespudding van Mona

Ik wil ook de bitterkoekjespudding gaan gebruiken. Had bedacht om voor de andere laag slagroom met een beetje amaretto te gebruiken. Dat lijkt mij wel een lekkere combi.

BerberLicious

5

Re: Bitterkoekjespudding van Mona

Een dun laagje crispy chocolade zou ik wel doen, dat lijkt me niet gelijk 'too much', maar ieder z'n smaak natuurlijk!

'If you can dream it, you can do it' (Walt Disney)

6

Re: Bitterkoekjespudding van Mona

Waarom combineren? Ik vind twee of drie lagen bitterkoekjespudding echt 1 van de lekkerste vullingen  die er is!!!