1

Onderwerp: kan ik afsmeren met aangevette slagroom?

hallo allemaal!

Omdat ik nou eens geen botercreme wil gebruiken, kan ik ook afsmeren met aangevette slagroom? Ik maak de taart vanmiddag, en hij wordt vanavond al gegegeten :D

kan het niet maak k alsnog botercreme hoor, maar goed, anders is ook wel een keer lekker....alvast bedankt!!

groetjes Ellen

2 Laatst bewerkt door nicole th (24-10-2008 11:25)

Re: kan ik afsmeren met aangevette slagroom?

Ik zou het niet doen... slagroom bevat nogal veel water!!!!!!!!

Vele en lieve groetjes Nicole

3

Re: kan ik afsmeren met aangevette slagroom?

ja dat dacht ik ook, ga gewoon maar voor veilig...zou ook zo zonde zijn als de boel smelt. thnx!

groetjes Ellen

4

Re: kan ik afsmeren met aangevette slagroom?

het kan wel hoor. Ik heb eens een workshop gedaan in zaandam en daar werd altijd agesmeerd met slagroom. hij heeft ook gewoon zo 2 dag gestaan en het bleef goed.

nu doe ik het zelf niet meer trouwens vindt botercreme lekker en makkelijker afsmeren

5

Re: kan ik afsmeren met aangevette slagroom?

bedankt voor je reactie! heb het n met botercreme gedaan, die ik mooi ook nog weer kon gebruiken voor het kantwerk va mijn eerste set boobies!! haha... maar dan weet ik het iig voor een volgende keer!!!!

groetjes Ellen

Re: kan ik afsmeren met aangevette slagroom?

Volgens mij kan het alleen als het koel is. In de warmte smelt de marsepein/fondant er veeeeel sneller door!

Groetjes Renske

7

Re: kan ik afsmeren met aangevette slagroom?

oke, winterkost dus :lol: ;) thnx!!

groetjes Ellen