1

Onderwerp: Afsmeren!

Help, ik heb geen boter in huis !!!

Kan je ook met 4 vruchtenjam afsmeren...?????? ik wil de taart bekleden met marsepein.

2

Re: Afsmeren!

Abrikozenjam heb je dat? En vergeet dan niet te zeven.
Anders chocoladepasta!

3

Re: Afsmeren!

heb je geen chocoladepasta in huis?? Dat kan je iets gladder krijgen dan jam. Maar met jam kan het ook hoor (alleen heb je dan kans dat het niet zo glad word)

4

Re: Afsmeren!

Jawel ik heb chocopasta in huis maar het is van die goedkope van het Jan Linders huismerk en die is veel te hard gaat heel stroef, normaal doe ik het met botercreme of de chocopasta van Fred & Ed uit de tube die gaat wel goed maar die is ook op!!

Vanmiddag boodschappen gedaan en de boter vergten dom dom dom!!!

5

Re: Afsmeren!

chantall schreef:

Jawel ik heb chocopasta in huis maar het is van die goedkope van het Jan Linders huismerk en die is veel te hard gaat heel stroef, normaal doe ik het met botercreme of de chocopasta van Fred & Ed uit de tube die gaat wel goed maar die is ook op!!

Vanmiddag boodschappen gedaan en de boter vergten dom dom dom!!!

Ik ga het proberen met de jam het is maar een klein taartje.......

6

Re: Afsmeren!

waarom zet je de chocopasta dan niet eventjes in de magnetron? smelt het wel van hoor :)