1 Laatst bewerkt door handia (26-10-2005 11:45)

Onderwerp: icing

hoi,

ik moet dit weekend en volgend weekend een taart maken.
nu wil ik icing gebruiken.
hoe kan ik ditgoed bewaren of moet ik het gewoon opnieuw aanmaken.

ik wil ook icing maken met wat glycerine erin zodat het zacht blijft.
hoe kan ik dit een week bewaren?

wie kan mij hier mee helpen.

groetjes diana

2

Re: icing

Hoi Diana,

Als je het luchtdicht verpakt is het prima houdbaar. Zorg dat je kom en het bakje waarin je het doet goed vetvrij zijn (wassen met heet water en azijn) en dan is het zeker een week houdbaar. Waarschijnlijk wel langer. Gelukkig merk je het echt als het bedorven is, dan ruik je dat echt wel. En proeven kun je ook altijd doen voor de zekerheid, maar ik bewaar het soms wel langer als een week en dat gaat prima. Wel weer even goed doormengen voor je het gebruikt, soms moet er wat water of citroensap bij om het wat dunner te maken.

Succes! Groetjes, Inge

Groetjes, Inge
Deleukstetaartenshop & Taartopmaat