Onderwerp: Nerveus!
Hallo!
A.s vrijdag zal ik eindelijk beginnen aan mijn allereerste taart.
Deze is voor mijn eigen verlovingsfeestje de dag erna.
Nu ben ik zo nerveus voor het bekleden!
Vorige keer was ik al op het punt van bekleden,maar had ik zelf marsepein geprobeert te maken en it was one big mess! Dus nu heb ik maar rolfondant gekocht uit de webshop om dat probleem te verhelpen!
Maar... dan nog het bekleden! Ik zal een taart maken van 26/28cm *een ronde*
Nu vraag ik me af hoe jullie de zijkanten zo mooi rond en strak krijgen!
En dan nog een vraag, die ik nog nergens tegenkwam helaas;
Ik heb vandaag mijn rolfondanten besteld, dus zal ong woensdag in huis zijn.
Hoe kan ik die het beste bewaren? In de koelkast/vriezer etc?
Alvast heel erg bedankt!
Mailen met extra tips mag altijd, daar zal ik je ontzettend dankbaar voor zijn!