1

Onderwerp: hoe lang blijft chocolate leather goed?

Ik heb een paar maanden geleden een brok gemaakt, maar niet gebruikt. Gewoon in de koelkast 'vergeten' (in plastieken zak). Nu is dat een keiharde brok chocolade, zelfs op zachte stand ontdooien in de microgolf doet niets, het wordt brokkelig. Dus ik denk dat ik deze gewoon ga raspen. Maar hoe lang blijft het normaal goed? Of ligt het aan de soort chocolade? Moet het normaal redelijk makkelijk terug te kneden zijn?

2

Re: hoe lang blijft chocolate leather goed?

er zit niks in dat snel bederft, dus ik zou het durven proberen :)

groetjes, Katleen  - patissière en cakedesigner, met workshops!

3 Laatst bewerkt door kristien (18-09-2008 13:24)

Re: hoe lang blijft chocolate leather goed?

ik zou het ook durven Katleen, maar het wil niet :) Er is geen beweging in te krijgen, het brokkelt alleen.

4

Re: hoe lang blijft chocolate leather goed?

en even in de microgolf ...

groetjes, Katleen  - patissière en cakedesigner, met workshops!

5

Re: hoe lang blijft chocolate leather goed?

Hmmm... Ik heb ook nog een stuk in de kast van een half jaar geleden (nee langer, heb het gebruikt met Kerst!). Die is ook keihard. Maar als ik daar een stukje afsnij  en dan kneed, dan is het nog steeds prima! Probeer anders ook eens een klein stukje met de hand p te warmen?

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!