Onderwerp: Zand, gemaakt van koek,
wordt dat niet zacht als je het daarna in de koelkast zet?
Of is het gewoon verstandiger om suiker te gebruiken?
Vast bedankt voor het meedenken!
Ik hou van mezelf en gelukkig is het wederzijds!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Zand, gemaakt van koek,
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
wordt dat niet zacht als je het daarna in de koelkast zet?
Of is het gewoon verstandiger om suiker te gebruiken?
Vast bedankt voor het meedenken!
Tja als je het even bewaart wordt koek zachter. Ik geloof dat het Carin was die basterdsuiker gebruikt, dus als je het even wil bewaren kun je dat doen voor de zekerheid.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Zand, gemaakt van koek,
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.