1

Onderwerp: mijn eerste soezen

dat zijn mijn eerste niet soezen , maar soezjes
die zijn een beetje heel klein uitgevallen, lol
totaal geen idee hoe groot de deeghoopjes moesten worden.
gevuld met banketroom.

nu vraag ik me af hoe ze dat doen bij  Croquembouche.
dat zijn van die hoge torens met soezen

tja ,met karamel
zou die zo hoog te krijgen zijn met alleen karamel?
weet iemand dat??

kzou dat graag eens proberen



http://img.photobucket.com/albums/v137/angelscreations/DSCN9603.jpg

2

Re: mijn eerste soezen

Dat is een berg lekkers!!! :9

Winkel, (gast)workshops en taarten op maat. En voorjaar 2014 komt ons eerste 3d taartenboek uit!
Kijk voor meer info op; www.hetbontetaartje.nl

3

Re: mijn eerste soezen

Ohhhhhhhhh lekker!
Ik heb ook soezenmix liggen dus ik blijf even meelezen!

4

Re: mijn eerste soezen

Het ziet er iig heerlijk uit.

Groetjes Jo www.taartwizard.nl
Leer van andermans wudden, want het leven is te kort om ze allemaal zelf te wudden.

5

Re: mijn eerste soezen

Ohw...lekkerrrrrrr :P :9

"Het is altijd een feestje met elk Ti-Ta-ToverTaartje"
Groetjes, Dolores...  www.ti-ta-tovertaartjes.nl

6

Re: mijn eerste soezen

het geheim bij croquembouche zit erin dat ze wel een toren bouwen
maar wel om schalen heen

in het midden niets dus

dus je bent al heel goed bezig

cateren is ook gebakjes maken :)

7

Re: mijn eerste soezen

hier in het engels
maar is echt niet meer dan een stapel soesjes:
http://www.theparisblog.com/2008/08/28/croquembouche/

cateren is ook gebakjes maken :)

8

Re: mijn eerste soezen

he thx , kga deze eens goe lezen.

9

Re: mijn eerste soezen

O lekker zeg ik krijg er trek van!

Groetjes Charissa Kom eens een kijkje nemen in onze winkel in Arnhem!!
Website: www.droomtaarten.nl

10

Re: mijn eerste soezen

lekker!