1

Onderwerp: Help! Ganache te dun... Spoedje!

Heb net witte chocoladeganache gemaakt, maar teveel slagroom gebruikt, dus het is te dun! Ik heb geen chocolade meer. Is het een idee om het even te kloppen, kan dat? Het lijkt ook niet harder te worden...

Wie helpt me uit de brand?

Groetjes Renske

2 Laatst bewerkt door Kadohke (27-08-2008 16:20)

Re: Help! Ganache te dun... Spoedje!

Misschien wat boter eronder kloppen. Ik doe namelijk altijd 25 gram boter aan mijn ganache toevoegen, en dat wordt harder na mate het afkoelt, zou kunnen lukken!

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

Re: Help! Ganache te dun... Spoedje!

Thanks!

Groetjes Renske

4

Re: Help! Ganache te dun... Spoedje!

En als je het gewoon opklopt wordt het ook steviger en lekker luchtig.

Mirjam

If life gives you lemons, make lemoncurd.