1

Onderwerp: vraagje heating core

Ik heb vorige week de ronde wilton pannenset aangeschaft en zie dat je voor taarten  met een grotere doorsnee dan 30 cm (ik heb er dus 30 en 35 cm bijzitten) een heating core  moet gebruiken... die heb ik dus niet en ik hoef voorlopig ook niet te bestellen. Weet iemand hoe ik het zonder heating core gaar kan krijgen in het midden?

Groetjes Linda

2

Re: vraagje heating core

ik doe in de grote bakvormen ook wel een bloemnagel, dit gaat Prima! Maar volgens mij kan het met alles wat warmte geleid, dus een breinaald of een spijker kan volgens mij ook, maar zelf nooit geprobeerd..

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
nieuwsgierig naar mijn taartjes? : www.keetie.com

3

Re: vraagje heating core

Gewoon langer bakken op een lagere temperatuur. Ik gebuik nooit een heating core. Ook niet voor die van 40 cm diam.

4

Re: vraagje heating core

karentje schreef:

Gewoon langer bakken op een lagere temperatuur. Ik gebuik nooit een heating core. Ook niet voor die van 40 cm diam.

Bedankt voor de tip! Hoe laag zet je de oven ongeveer?

5

Re: vraagje heating core

Ik gebruik een grote spijker, gaat uitstekend. Ik vind zelf dat als ik ze langer bak, ze wat droger worden.

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

6

Re: vraagje heating core

Ik maak wel alleen cake , ik bak ze op 150 graden. kan wel tot 2 uur in de oven staan. maar het bakt dan mooi gelijkmatig.