1

Onderwerp: chocolade, weet iemand hoe dat moet?

DIT IS EEN HEEEEL OUD TOPIC!

moet je eens zien op deze link


volgens mij word de chocolade eerst gesmolten , en dan? net gekreukte papier
heel mooi met die bloempjes er dan tussenin

http://www.haveyourcakeandeatit.org/#/b … 4513599854

nu ben ik wel benieuwd of iemand het weet.

ik dacht het eens te hebben gezien op youtube...eventjes denken

2

Re: chocolade, weet iemand hoe dat moet?

Volgens mij komt het overeen met de uitleg van Jos

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: chocolade, weet iemand hoe dat moet?

Ik weet dat er een apparaatje bestaat om de krullen zo te maken
bij Ah staat die er om kaas te snijden.
Maar volgens mij moet het met een scherp mes ook lukken

Ja hoe leg ik het uit
ronde kaas
zit om een pin heen en een mes die je rond draait
ik krijg de foto niet in mijn album

anders even hier kijken:
http://www.squires-shop.com/ibf/index.p … 0&pg=1

cateren is ook gebakjes maken :)

4

Re: chocolade, weet iemand hoe dat moet?

deze krullen/bloemen krij je door je chocolade uit te gieten op een koude marmer (waarop deze dus bijna direct stolt) en dan met een groot palet eraf te doen en in model te plooien.

groetjes, Katleen  - patissière en cakedesigner, met workshops!

5

Re: chocolade, weet iemand hoe dat moet?

http://picasaweb.google.com/elsamarie1/ … lebrations

Groetjes, Ria
"Le talent, ça n'existe pas, le talent, c'est avoir l'envie de faire quelque chose."

6

Re: chocolade, weet iemand hoe dat moet?

Ria, heeft iemand al wel eens gezegd dat je geweldig bent? wat een fijne link!

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
nieuwsgierig naar mijn taartjes? : www.keetie.com

7

Re: chocolade, weet iemand hoe dat moet?

iedereen wel bedankt, deze heb ik vlug opgeslegen hoor :-)) merci he

8

Re: chocolade, weet iemand hoe dat moet?

ook namens mij bedankt Ria! Ik was toevallig ook hier opzoek naar.