Onderwerp: Petit-fours
Hoi,
Ik maak binnenkort een taart, met daarnaast kleine petit-fours (omdat er zoveel mensen komen en ik niet zoveel taarten kan meesjouwen van Gelderland naar Groningen). Nu vraag ik me af of ze niet zullen uitdrogen als ik ze een dag van te voren maak. Dit is het plan:
Ik maak een taart in een grote vierkante vorm, die snijd ik overdwars door midden, en die twee helften beleg ik met de chococreme en marsepein. Dan steek ik er met koekjesvormpjes hartjes uit. Dat zijn dan de petit fours. 1 stukje taart bestaat dus uit: 1 laag taart, 1 laagje chococreme en 1 laagje marsepein. Er zit dus geen marsepein aan de zijkanten. Wat denken jullie, wordt het te droog?
Ik krijg net een ideetje, zou het ook lekker zijn om er nog een laagje kersenjam tussen te doen? Zoals bij een schwarzwalder kirsch torte?
Groetjes, Car
Uno per Uno Workshops