Onderwerp: cakeballetjes decoreren-> niet netjes?
Hoi hoi,
ik heb vandaag een chocobiscuit die ik te laag vond verkruimeld en er cakeballetjes van gemaakt naar het recept van hier. Botercreme en wat melk bij gedaan, ging goed kon er balletjes van maken.
Alleen toen ik ze later wilde versieren met gesmolten chocolade ging het mis.
Ik heb een melkchocolade reep laten smelten alleen toen wist ik even niet hoe ik dan de balletjes met chocolade moest gieten. Ik heb ze er maar doorgerold, maar dat werd niet echt netjes en er bleven ook restjes cake in mijn pannetje achter
Hoe krijg ik het zo netjes zoals in het topic over cakeballetjes (de fotootjes daar)??
Die van mij smaken heerlijk, maar het lijkt nergens naar, je ziet de cake nog op sommige plekken en ze zijn niet echt mooi overgoten. De chocolade leek wel te dik, moet er nog iets bij??
Wie kan me helpen want ik wil ze graag nog eens maken en dan mooi zodat ik ze ook op de foto kan zetten en in mijn album!!
www.freewebs.com/taartvanrenate