1

Onderwerp: bekleding strak krijgen

Hey!

voor de tweede keer een taartje gemaakt, 1e x met marsepein bekleding, nu met MMF (vond ik fijner). Ik heb alleen het probleem dat ik m nooit strak er omheen krijg. Ik krijg aan de zijkanten van die vouwen zeg maar. Ik maak altijd een grote plak op plastic folie en keer deze dan om boven de taart. Daarna probeer ik t eromheen te doen, maar ik krijg dan dus vouwen.

hoe voorkom ik dit?

groetjes van Marloes

Re: bekleding strak krijgen

Heb je het over een ronde of vierkante taart?

Mvg Claudia
Ik begin mijn dieet altijd op dezefde dag. Morgen!!!

3

Re: bekleding strak krijgen

Een smoother is hierbij erg handig, deze is te koop in de webshop.

Re: bekleding strak krijgen

een ronde!

smoother moet ik dan maar s aanschaffen...

moet ik de bekleding ook onder de taart doen? Helpt dat?

groetjes van Marloes

5

Re: bekleding strak krijgen

Nee, niet onder de taart. De bekleding drapeer je als het ware als

Re: bekleding strak krijgen

okee. nou veel meer oefenen dus! Ik doe t tzelfde als op jou manier, maar toch heb ik de neiging om nog te vouwen!

thanx!

groetjes van Marloes

Re: bekleding strak krijgen

kijk anders even hier na

http://www.vimeo.com/298002

Mvg Claudia
Ik begin mijn dieet altijd op dezefde dag. Morgen!!!

Re: bekleding strak krijgen

ongeveer dezelfde techniek als bij een ronde cake? Ik maak tot nu toe alleen ronde (bij gebrek aan een vierkant bakblik!)

groetjes van Marloes

9

Re: bekleding strak krijgen

Er is op het formum ook een filmpje over het bekledenvan een ronde taart. Gaat wel met fondant, maar is het zelfde principe!