1

Onderwerp: iemand wel eens gewerkt met banketbakkers amandelmarsepein

die (donkere )amandelmarsepein(uit de hanos)
is dat ook goed te gebruiken ipv de marsepein uit de shop
is dat ook goed te kleuren of juist niet

iemand wat tips??

2

Re: iemand wel eens gewerkt met banketbakkers amandelmarsepein

Het heeft volgens mij met de hoeveelheid amandelen ten opzichte van de poedersuiker te maken...dacht ik!
Ik gebruik zelf geen marsepein...maar de hoeveelheid kan 1:3 of 1:2 zijn...
En dan weet je of je het makkelijk kan verwerken...
even proberen met de zoekfunctie, er zijn al wel verschillende topic's over geweest
Succes!

3

Re: iemand wel eens gewerkt met banketbakkers amandelmarsepein

Je bedoelt toch niet per ongeluk amandelspijs. Want de marsepein van de banketbakker is toch wel zowat dezelfde kleur en ik moet zeggen veel lekkerder.